منتشر شده توسط: Eric W.Dolan          در ۲۵ اکتبر۲۰۲۰

تحقیقات جدید روانشناسی ‘ارزش انسجام در قرب با خدا را برجسته میکند.

مطابق تحقیق جدید منتشر شده در مجله ی روابط اجتماعی و شخصی ‘انسجام در نزدیکی یا دوری از خدا با افزایش بهزیستی روانشناختی همراه است. این یافته ها شواهدی را نشان میدهد که میزان نزدیکی فرد با خدا با پیامد های مهم روانشناختی مرتبط است.جولیان کالور کاندیدای دکترا در دانشگاه رایس گفت:برخی از تحقیقات قبلی من برروی دین و رفاه متمرکز بود. بسیاری اوقات من فهمیدم که تقریب خدا برای رفاه افراد بع طور همزمان دارای اهمیت بی نظیری است.من از عدم تحقیقات طولی در مورد دلبستگی یا قرب به خدا و رفاه تعجب کردم.بنابراین من کنجکاو شدم که چگونه این رابطه از نظر طولی متوقف میشود و آیا هنگام بررسی مقطعی همان قدرت پیش بینی را دارد یا ن.

برای مطالعه کالور داده های حاصل از مطالعه جوانان و دین را مورد بررسی قرار داد. یک تحقیق طولی بر روی ۳‘۲۹۰ نفر انگلیسی و اسپانیایی زبان. او برزیرمجموعه ای از ۱۳۳۳ فرد معتقد به خدا متمرکز شد که پروتستان کاتولیک یا مقدسین هستن.

در طی سه بازه زمانی از شرکت کنندگان سوال شد (آیا به خدا ایمان دارید یا نه‘یا مطمئن نیستید؟)و(بیشتر وقت ها با خداچقدر دور یا چقدر نزدیک هستید؟)کسانی که گزارش دادند کمتر به خدا نزدیک میشوند با گذشت زمان و همچنین کاهش در هدف زندگی خود ‘ تسلط شخصی و رضایت از زندگی در مقایسه با کسانی که به طور مداوم به خدا نزدیک بودند کمتر بود.کالور همچنین دریافت  نزدیک بودن مداوم به خدا از دور بودن با نتایج روانشناختی بهتر همراه بود.

www.googlenews.com

مصاحبه با کودکان در مورد خدا

خبری از روانشناسی دین از خبرگزاری خارجی

خبری از روانشناسی دین از خبرگزاری ایرانی

خدا ,  ,روانشناختی ,دین ,طولی ,رفاه ,به خدا ,    ,خدا با ,کسانی که ,با خدا

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

راهنمای جامع شهروندان استان زنجان seoicc شعرهای حسین شادمهر گیل شاپ banovan13 دانلود رایگان با لینک مستقیم ارومیه نیوز ssb دانلود فیلم و سریالهای روز دنیا نویسند | Nevisand